×
Pear maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Pear

Bedankt voor het spelen van Pear!
Pear is gemaakt met heel veel liefde ♥

Cosmic 2.1.0

Raizer

En alle Pear's ♥

Log in Pear

Wachtwoord/naam kwijt?
Pear Club, Diamanten en meer..
We hebben wat updates doorgevoerd

Er zijn enkele updates doorgevoerd vandaag die het mogelijk maken om een betere economie in Pearhotel te krijgen. De updates die zijn uitgevoerd zijn per direct beschikbaar en mogen jou hopelijk veel speel plezier bezorgen!

Diamanten shop
Vanaf vandaag kan je in de shop ("https://pearhotel.nl/shop") diamanten kopen. Dit zijn 50 diamanten voor 2 EUR en deze worden per direct bijgeschreven op je Pear account. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet direct verwerkt zijn, neem dan contact op via de Helptool.

Gratis diamanten
Vanaf heden krijg je elke 20 minuten dat je online bent 1 diamant op je account bijgeschreven. Per uur krijg je dus 3 diamanten op je account. Dit hebben wij zo besloten om een economy in Pear te krijgen waar gebruikers zeldzame meubels en Pear Club kunnen kopen en het speciaal is wanneer je dit hebt zodat niet iedereen direct alles kan kopen en je toch een "status" krijgt in het hotel.

Daarnaast zullen we ook competities en events houden waarbij je diamanten kan winnen. Houdt het nieuws goed in de gaten en wees alert in het hotel mochten we een random event houden zoals een stoelendans.

Pear Club
Dit is de VIP rank van Pearhotel! Voor 50 diamanten ben je 31 dagen lid van deze geweldige club en krijg je extra commands tot je beschikking en krijg je, wanneer je je aanmeld bij de hotel manager, een extra rank op Discord. De Discord rank zal echter nooit verdwijnen, waar in het hotel je lidmaatschap maar 31 dagen is. Ga naar de shop ("http://pearhotel.nl/shop/club") om Pear Club te kopen!

Feitje: oud medewerkers van Pear krijgen automatisch een for-life-lidmaatschap voor Pear Club.

Zeldzame meubels
Vanaf vandaag zullen we zeldzame meubels in de catalogus aanbieden voor 30 diamanten. Deze meubels zullen in beperkte aantallen beschikbaar zijn en staan onder Limited Rares in de catalogus. Op het moment staat er een rode draak in voor 30 diamanten en er zijn er 40 beschikbaar. Dit is zo besloten om zeldzame meubels een gezonde waarde te geven voor de Pear economie en bevordert het ruilen en gokken in Pear.