×
Pear maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Pear

Bedankt voor het spelen van Pear!
Pear is gemaakt met heel veel liefde ♥

Cosmic 2.1.0

Raizer

En alle Pear's ♥

Log in Pear

Wachtwoord/naam kwijt?
Kamer van de Week #1
De eerste kamer van de week

Bouw jij graag kamers? Dan is dit de competitie voor jou! We zijn met spoed opzoek naar een nieuwe startkamer en roepen hierbij jullie hulp op. 

Meedoen doe je zo:

Zet in de kamernaam [KVDW1] Startkamer. Daarnaast mag je alleen "Public Room" meubels gebruiken voor de opmaak van de kamer. Natuurlijk kan je ook enkele normale meubels gebruiken, maar het moet vooral in het teken staan van openbare ruimtes. Deze kamers moeten uniek zijn en spelers moeten zich er welkom door voelen.

Prijzen


Natuurlijk is dit niet zonder prijzenfestijn. Er worden ten minste 3 winnaars gekozen waarvan de kamers allemaal publieke/openbare ruimtes worden. 

1ste prijs: golden trophy, 100 diamanten en Pear Club for life
2e prijs: silver tophy, 50 diamanten en Pear Club for life
3e prijs: brons trophy, 25 diamanten en Pear Club for life

De prijzen worden binnen 3 werkdagen automatisch aan de leden gegeven. Hiervoor hebben wij geen persoonlijke -of inloggegevens nodig. Mocht iemand hier desondanks toch naar vragen, geef deze speler direct aan.

De uitslag zal op 13 maart plaats vinden in het nieuws. Deelnemers zullen op Discord een bericht ontvangen wanneer ze gewonnen hebben (of wanneer ze niet op Discord zijn, dan zullen ze een email ontvangen van [email protected])

Veel succes en moge de beste winnen!