Hey Pears,


 


Ik kan me voorstellen dat enkele van jullie heel graag eXpert willen worden in Pear. Ik kan jullie vertellen dat het vanaf vandaag weer mogelijk is om te solliciteren voor eXpert. We doen dit via een formulier waar je enkele redelijk makkelijke vragen moet invullen. Zodra je alle vragen goed hebt maak je kans om gekozen te worden door ons staffteam. Dit doen we via een uitslag die zal plaats vinden op 28-09-2013 om 20:00 in de kamer van Null. We hopen dat jullie daar allemaal bij zullen zijn.


 


Wil jij solliciteren? Klik dan hier en dan kom je op ons sollicitatie formulier. We moeten er wel bij vermelden dat al je gegevens door ons bewaard worden zolang Pearhotel bestaat. Dit doen we voor sollicitaties die in de toekomst ook zullen komen. We kunnen dan zien of je vooruit gegaan bent met je kennis over Pearhotel. 


 


Het eXpert gala!
28-09-2013 om 20:00 zal het eXpert gala beginnen in de kamer van Null. Dit is een event waar vele prijzen bij worden weggegeven en waar de eXpert uitslag zal plaats vinden. Het gala duurt ongeveer een uur en elk kwartier word er één eXpert bekend gemaakt. We hopen dat iedereen een date zal meebrengen, want aan het eind van de avond worden de Prom king & queen bekend gemaakt. Je ontvangt dan een zeldzame meubel en badge als je wint. Wie wilt dat nou niet? Trek je mooiste outfit uit de kast die dag samen met je date!


 


Wat is een eXpert?
Een eXpert is het best te vergelijken met een gastheer/vrouw. Het is de bedoeling dat een eXpert de mensen verwelkomt in het hotel en helpt met de vragen die spelers stellen. Zodra je eXpert bent zit je gelijk in ons promotie systeem. Dit betekent dat als je goed je best doet je ooit kans maakt op Pebba of zelfs Moderator.  


 


Hoe maak je meer kans op eXpert?
Het is slim als je veel in het hotel bent zodat je opvalt bij de staffleden. Staffleden van Pearhotel bespreken regelmatig kanshebbers in de vergadering. Pear is dus ook op zoek naar spelers die genoeg online uren maken omdat we graag onze service zo goed mogelijk willen hebben.  
Leeftijd maakt ons niet zoveel uit. We willen alleen dat een stafflid zoveel mogelijk online is. Als je dat als speler al doet heb je dus al een plus puntje. We controleren namelijk elke sollicitant in ons systeem en hier zijn wij ook je online uren. 
We kijken naar je registratiedatum en naar je online uren dus het maakt niet zoveel uit wanneer je begonnen bent met Pear. 


 


ONTHOUD DIT: Je moet het hele formulier invullen als je kans wilt maken. Gedeeltelijk ingevulde formulieren worden niet opgeslagen. 


 


Maak kans op een BETA formulier!
Zodra je solliciteert voor eXpert maak je kans op een beta formulier. Je krijgt dan in je mail een link met een code toegestuurd. Je moet dan dat formulier invullen (het zijn namelijk enkele vragen over Pearhotel en dergelijke) 
Zodra dit formulier goedgekeurd is door ons maak je kans op 1 van de 10 prijzen die we weggeven. 
Dit kunnen badges zijn maar ook zeldzame meubels. 


 


Zet hem op!- Null