×
Pear maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Pear

Bedankt voor het spelen van Pear!
Pear is gemaakt met heel veel liefde ♥

Cosmic 2.1.0

Raizer

En alle Pear's ♥

Log in Pear

Wachtwoord/naam kwijt?
Werken bij Pear?
We hebben sollicitaties open

Pearhotel is terug en we zoeken een nieuw team! Denk jij dat je goed bij ons past, en wil je graag met ons werken? Dat kan vanaf vandaag! We hebben namelijke open posities. 

- Coordinator (3)
- Ambassadeurs (3)

Denk jij dat je gepast bent voor 1 van de bovenstaande vacatures? Dan is dit je kans! Stuur een email naar [email protected] en vermeld hierin het volgende:

Wat is je Pearnaam:
Hoe oud ben je:
Voor welke positie solliciteer je:
Waarom solliciteer je voor deze positie:
Waarom moeten wij jou aannemen:

Wij doen ons best om elke sollicitatie binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden. Daarnaast, mocht je niet aangenomen zijn.. Geen nood! We houden de sollicitaties 24/7 open en jij kunt dus het hele jaar door solliciteren.

Coordinators en ambassadeurs zijn momenteel de enigste beschikbare ranks in Pear, maar we werken momenteel aan een rank die tussen deze twee inzit. Dus hiervoor zullen we uit de bestaande sollicitaties mensen zoeken (en wanneer nodig een nieuwsbericht plaatsen).

:: Pearhotel.nl Management